adilah's FotoPage

By: adilah ariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Sep-2007 01:27 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Mohd Firdaus & Shaqiah

Kak Pengantin & Hubby
Family Pengantin Lelaki
Family Faisal
View all 12 photos...
Walimatul urus, Majlis Perkahwinan Mohd Firdaus Md Yusop dengan Shaqiah Awer. Majlis akad nikah pada 17/08/2007 dan kenduri rumah pengantin perempuan 18/08/2007 di Kg Kuala Abang,Dungun Terengganu. Kenduri Pengantin Lelaki 25/08/2007 di Taman Indah Utara, Kamunting, Perak


Monday, 21-May-2007 15:07 Email | Share | | Bookmark
A visit to Penang Hill

Abah, mak, akak and lah
00:00
abang and little fathiyyah
00:00
ummi and sister fadhilah
00:00
View all 16 photos...
Ini le first time menjejakkan kaki ke sini...dok penang lama dah...sebelum ni dah beberapa kali merancang, tak jadi2, sampai dah kat kaki bukit, tapi terpaksa cancel sbb tiket dah habis, then kebetulan negeri perak cuti, so mak,abah and the gang pun dtg le so, kami amik EL for this trip...ok le tak le crowded sgt. Sori le sesetengah gambo tu gelap le, tak sempat edit le...sibuk sgt skrg,gambo byk pulak tu...


Saturday, 2-Sep-2006 16:03 Email | Share | | Bookmark
Zakaria's Engagement

buah tangan dari pihak lelaki
kaum kerabat Ya
kaum kerabat Hasni
View all 11 photos...
Ya was engaged to Wan Hasni on 27 August 2006, held in Tmn Long Jaafar, Kg Boyan, Taiping...cari orang dekat je nampaknya...cikgu sama cikgi


Wednesday, 21-Jun-2006 07:44 Email | Share | | Bookmark
My family in action

Fadhilah and Ummi (Fathiyyah dalam perut)
Gambar raya kat Kg Expo
Faisal, Fadhilah and Fathiyyah in Action
View all 11 photos...
Semua ni ada gambar lama dan ada gambar baru...


Tuesday, 20-Jun-2006 14:01 Email | Share | | Bookmark
Atan's Engagement

Sarung Cincin
Family Atan
hantaran
View all 13 photos...
Atan was enganged to Shaqiah on 23rd May 2006 in Dungun, Terengganu...tapi gambar-gambar ni byk yg blur..byk movement le tu...macam mana le abg amik gambar


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net